Vuokrausopas

Mitä tulisi huomioida asuntovenettä vuokratessa? Katso vuokrausoppaastamme vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin!

VARAA LOMASI NYT

Miksi valitisin Bellamerin Houseboat-asuntoveneloman?

Bellamerin asuntoveneissä yhdistyy laatu, mukavuus, ylellisyys ja tyyli. Tavoitteenamme on tehdä asuntoveneistämme mahdollisimman ympäristöystävällisiä monin eri keinoin, joten teet vastuullisen valinnan. Asuntoveneemme ovat myös allergiaystävällisiä. Tiimimme on saanut hyvää palautetta erinomaisesta palvelusta ja he pyrkivätkin tekemään kaikkensa, jotta unelmiesi lomasta tulisi totta – me olemme teitä varten!

Tarvitsenko lupakirjaa asuntoveneen ohjaamiseen?

Et, sinun tarvitsee vain olla yli 15-vuotias. Ohjaajamme opastaa kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää asuntoveneen ohjaamisesta ja toiminnasta.

Mistä asuntoveneet luovutetaan?

Bellamerin asuntoveneiden lähtösatama on Jyväskylässä. Jokainen matka alkaa ja päättyy Jyväskylän satamaan. (Jyväskylän satama, Satamakatu 8, 40100 Jyväskylä)

Kuinka valitsen matkaseurueelleni sopivan asuntoveneen?

Tärkeimmät asiat, jotka täytyisi huomioida asuntovenettä varatessa ovat;

  • kuinka monta henkilöä on lähdössä
  • millaisia ominaisuuksia ja välineitä tarvitsette
  • mikä on budjettinne
  • mitä veneitä on saatavilla
  • Sopiiko teille parhaiten arkiloma, viikonloppuloma, vai kokonainen viikon loma

Vertaile asuntoveneitämme täällä ja löydä omasi!

Kuinka monta henkilöä asuntoveneisiin saa tulla?

Asuntoveneet on rekisteröity 12 henkilölle, mutta vuodepaikkoja on mallista riippuen 4-8 henkilölle.

Onko asuntoveneloma sopiva vaihtoehto lapsiperheelle?

Järviloma Houseboatilla ilahduttaa kaiken ikäisiä! Luonnon läheisyys tarjoaa hienot puitteet viettää aikaa perheesi kanssa riemastuttavien kesäaktiviteettien parissa. Asuntoveneessä lapsilla on tilaa leikkiä, samalla kun asuntovene matkaa rauhallisesti pitkin puhtaita vesistöjä. Houseboatin asuntoveneet on lisäksi varustettu kaikilla tarpeellisilla turvalaitteilla sekä viestintävälineillä.

Voinko tuoda lemmikkini asuntoveneeseen?

Valitettavasti lemmikkejä ei voi tuoda asuntoveneeseen allergiasyistä.

Kuinka paljon se maksaa?

Asuntoveneiden hinnat vaihtelevat varustustason, sesongin ja loman pituuden mukaan. Ajankohtaiset hinnat löydät verkkosivuiltamme www.houseboat.fi. Valitse asuntoveneet ja mieleisesi asuntovene, jotta näet hintatiedot. Hinnoittelu on ilmoitettu asuntovene/valittu lomapaketti, ei henkilömäärän mukaan.

Tarjoamme kolmea erilaista Houseboat-lomavaihtoehtoa: arkiloma (4 vrk, ma-pe), viikonloppuloma (3 vrk, pe-ma) ja viikkoloma (7 vrk, ma-ma tai pe-pe).

Mitä vuokrahintaan sisältyy?

Vuokrahintaan kuuluu halutun asuntoveneen ja sen irtaimiston vuokraus halutulle ajankohdalle, loppusiivous, arvonlisävero 24%, veneen ohjauksen ja toiminnan ohjeistus sekä matkareittien laadinta toiveiden mukaisesti.

Vuokrahintaan ei kuulu kuljetuksia, ruokailuja, tai muita lisäpalveluita, joita ei ole erikseen etukäteen tilattu. Vuokrauksen jälkeen vuokraajan tulee myös itse maksaa käyttämänsä polttoaine, joka tapahtuu tankkaamalla tankki täyteen vuokrausajan päätyttyä.

Käytättekö vakuusmaksua?

Kyllä. Kun saavutte asuntoveneelle, teidän tulee varmentaa vakuusmaksu kortilta tai maksaa se käteisellä. Mahdolliset loman aikana syntyneet vauriot vähennämme vakuusmaksusta. Vakuusmaksu palautetaan asuntoveneen palautuksen jälkeen viikon sisällä (7 vrk), sen jälkeen kun henkilökuntamme on tarkistanut asuntoveneen kunnon.

Mitä varusteita veneessä on ja mitä itse täytyy tuoda mukana?

Tarjoamme lähes kaiken asuntoveneellä, jotta lomanne olisi mahdollisimman helppo ja rentouttava. Veneistä löytyy kalustuksen ja venetarvikkeiden lisäksi ruanlaittovälineet, astiastot, siivoustarvikkeet ja -aineet, vessapaperi ja käsienpesuaine, peitteet ja tyynyt, sekä polttopuusäkin saunaan.

Vuokraukseen ei kuulu liinavaatteet ja pyyhkeet, joiden vuokraaminen kauttamme on mahdollista myös paikan päällä. Tarjoamme ensimmäisen säkin polttopuita, mutta halutessassi voit ostaa niitä kauttamme lisää. Tarvitset mukaasi myös omat hygieniatarvikkeet, sekä haluamasi ruoan ja muut päivittäistavaratuotteet.

Onko veneessä sähköä ja lämmintä vettä? Tarvitsenko muuntajaa? Entä internet?

Asuntoveneet ovat modernisti varustettuja ja ne ovat täysin sähköistettyjä ja lämpimiä. Veneissä toimii normaali verkkovirta (230V), joten muuntajaa ei tarvitse. Hanoista tulee kylmää ja lämmintä vettä. Käyttöveden veneet ottavat suoraan järvestä ja se kulkee ensin filtterin läpi, jolloin vesi on juomakelpoista. Veden tankkaaminen veneeseen ei siis ole tarpeellista.

Veneestä löytyy lähes koko järvialueen kattava Wi-Fi-yhteys, kuin myös puhelin toimii lähestulkoon koko alueella.

Missä ja milloin voin kirjautua sisään? Entä ulos?

Asuntoveneet luovutetaan saapumispäivänä kello 15.00 eteenpäin Jyväskylän satamassa. Sijaitsemme kaupungin puoleisessa laiturissa, jonne voit saapua suoraan matkaseurueesi kanssa – henkilökuntamme on ottamassa teidät vastaan veneellänne.

Uloskirjautuminen tapahtuu kello 10.00 mennessä lähtöpäivänä. Vene tulee palauttaa takaisin lähtöpisteeseen tankattuna, henkilökuntamme auttaa mielellään tässä ja odottaa saapumistanne takaisin Jyväskylän satamaan.

Kuinka teen varauksen?

Ota yhteyttä toimistoomme puhelimitse 040 164 6167 tai sähköpostitse info@houseboat.fi ja tee alustava varaus. Varauksen vahvistamiseen vaadimme ennakkomaksun, joka maksetaan 7 päivän kuluessa varauksen tekemisestä. Loppulasku erääntyy 28 päivää ennen matkan alkamista. Loppulaskusta vähennetään ennakkomaksu ja samalla sinulle lähetetään kirjallinen vahvistus vuokrauksesta. Kun olemme vastaanottaneet lopullisen maksun, lähetämme sinulle tietopaketin, joka auttaa sinua loman suunnittelussa. Voit varata unelmiesi loman myös verkkokaupassamme.

Mitä minun tulisi huomioida luonnossa liikkuessani? Entäpä kalastusluvat?

Jokamiehen oikeuksien mukaisesti kulkeminen vapaasti metsissä, vesistöillä ja maaseutualueilla on sallittua kävellen, veneillen tai pyöräillen. Jokamiehen oikeuksiin kuuluu myös luonnon ja toisten yksityisalueiden kunnioittaminen, joten ethän jätä jälkeesi roskia, kulje luvatta yksitysalueille tai pidä turhaan kovaa ääntä luonnossa käyskennellessäsi.

Suomessa kalastus on luvanvaraista 18-64-vuotiaille käytettäessä kalastusvälineenä verkkoa, katiskaa, syöttikoukkua, rysää tai pitkäsiimaa. Hankithan kalastusluvan aikoessasi kalastaa edellä mainitusti. Henkilökuntamme avustaa mielellään luvan hankkimisessa.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search