Vinkkejä onnistuneeseen lomaan

Miltä tuntuisi kesäloma puhtaassa suomalaisessa luonnossa,
järviveden äärellä, rauhan ja tyyneyden keskellä?

Vapaus kulkea vesistöjä pitkin minne vain?

Ja samalla vielä mahdollisuus majoittua ensiluokkaisessa kesäasunnossa?

VARAA LOMASI NYT 

LOMANVIETTOA ASUNTOVENEESSÄ

Asuntoveneellä lomaillessasi pääset heti kotiovelta moniin harrastuksiin.
Kalastaa voit oman asuntoveneen kannelta, samaten voit pulahtaa uimaan suoraan veneen vierestä.

Veneilyreittejä jokaiselle

Reitin varrella on monta hienoa paikkaa retkeilyä varten, kuten pieniä hiekkarantoja ja saaria tai suojaisia poukamia, joita muut eivät ole vielä löytäneet.

Asuntoveneen voi ankkuroida vaikka golfkentän läheisyyteen, tai voit nousta maihin ja ottaa osaa lähiseudun hevossafariin. Voit nostaa asuntoveneestä maastopyörän rannalle ja polkea pitkin polkuja ja pikkuteitä. Samaten voit tutkia lähiseutuja vaikka kajakilla, joka kulkee asuntoveneen mukana.

Asuntoveneellä pääset kulkemaan reittejä, jotka vievät sinut suomalaisiin kaupunkeihin, kyliin ja vilkkaimpiin vierassatamiin, tai sitten voit suunnitella reittisi niin, että tuskin näet muita ihmisiä koko matkasi aikana.

Koe luonnonpuistot järveltä

Voit viettää päiväsi tutkimalla suomalaista luontoa, bongailemalla lintuja ja rantojen eläimiä – iltasella voit nähdä joutsenparin hiljaa lipuvan vierekkäin järven selällä, tai voit nähdä uroshirven lähtevän uimaan järven poikki vastarannalle.

Asuntoveneellä pääsee hyvin suomalaisten vesistöjen äärellä olevien luonnonpuistojen luo. Päijänteellä reittisi varrella voi olla vaikka Päijänteen luonnonpuisto Padasjoella tai virkistysalue Mämminiemessä. Lomamatkan reitin voi myös suunnitella niin, että pääset tutustumaan historiallisiin suomalaisiin paikkoihin. Matkasi voi viedä vaikka Pyhänpään kalliomaalauksille, Vääksyn kanavalle tai Saraakallion kalliomaalauksille.

Kuusaankosken seikkailu

Miltä tuntuisi loma puhtaassa suomalaisessa luonnossa, järviveden äärellä, rauhan ja tyyneyden keskellä? Vapaus kulkea suomalaisia järviä pitkin omaan tahtiin ja samalla vielä majoittua ensiluokkaisessa kesäasunnossa. Loman aikana koet järvielämyksiä kalastaen, saunoen ja koskiseikkailun parissa.

Matkan varrella voit vierailla uimarannoilla sekä tutustua reitin varrella oleviin kyliin ja kaupunkeihin. Loman aikana pääset nauttimaan kosken ja luonnon tarjoamista elämyksistä Varjolan tilalla. Valloita Kuusaankosken kuohut koskiseikkailun parissa, jossa pääset kävelemään nuoralle vanhan tukinuittojoen yli, ylittämään kosken kuohut liukumalla vaijeria pitkin ja testaamaan taitojasi koskenlaskussa. Nappaa valtava vonkale Kuusaan kalaisasta koskesta.

Koe Alvar Aallon kohteet ja Keski-Suomen kaunis luonto samassa paketissa

Tutustu legendaarisen arkkitehdin Alvar Aallon tuotantoon hänen uransa ensitöistä loppuvaiheen aikaansaannoksiin. Maailmankuulun arkkitehdin Alvar Aallon tuotantoa löytyy laajasti Jyväskylän seudulta. Mestarin jäljillä kuljetaan klassismista funktionalismiin ja tiiliarkkitehtuurista monumentaalisuuteen.

Kohteita löytyy lähietäisyydeltä sekä Jyväskylän kaupungista että lähialueilta. Majoitu ainutlaatuisesti järviluonnon keskellä Houseboat asuntoveneessä ja seilaa tutustumaan Alvar Aallon vaikuttavimpiin kohteisiin kuten Muuratsalon koetaloon, Muuramen kirkkoon ja Säynätsalon kunnantaloon, jota pidetään Alvar Aallon yhtenä merkittävimmistä töistä. Mestarin elämän värikkäisiin vaiheisiin pääset tutustumaan Alvar Aalto-museossa.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search