Vauhdin hurmaa

Kaipaatko lisää toimintaa lomallesi? Kokeile kevyitä moottoriveneitä ja vesijettejä! Vauhtihirmuille tarjolla on myös rallikyydityksiä, mönkijäsafareita ja koskiseikkailuja.

VARAA LOMASI NYT 

*Vuokraamme välineitä ainoastaan asuntovenelomien yhteydessä.

Veneet sopivat erinomaisesti myös kalastukseen

Erilaiset moottoriveneet ovat erinomainen valinta matalille vesialueille ja niiden avulla on helppo liikkua sellaisiinkin paikkoihin, joihin asuntoveneellä on mahdoton päästä. Ne ovat myös hyvä tapa tutustua Suomen järviin, jokiin, saariin ja rantoihin.

Kumiveneet ovat kevyt rakenteisia ja sopivat niin aloittelijasta ammattilaiselle. Rib- ja alumiiniveneillä voit kokea vauhdinhurmaa tai tutustua Suomen monipuolisiin vesistöihin rauhalliseen tahtiin.  Veneet sopivat erinomaisesti myös kalastukseen. Veneen avulla on mahdollista käydä vaivattomasti kaupassa tai hoitaa muita asioita, koska laituripaikka ei ole välttämätön. Kyytiin mahtuu useampi henkilö.

Saatavilla olevat veneet

VeneHinta
RIB-vene 2,5hv, 9,9 hv tai 15 hv50-85€/päivä
Kumivene 2,5 hv42€/päivä
Kumivene 25 hv85€/päivä
Alumiinivene 9,9 hv78€/päivä

Vuokraa vesijetti

Vesijetit ovat erinomainen valinta matalille vesialueille ja niiden avulla on helppo liikkua sellaisiinkin paikkoihin, joihin asuntoveneellä on mahdoton päästä. Ne ovat myös hyvä tapa tutustua Suomen järviin, jokiin, saariin ja rantoihin.

Vesijetin ohjaaminen on yhtä helppoa kuin moottoripyörän ohjaaminen. Sinun tarvitsee vain kääntää ohjaustangosta päästäksesi eteenpäin. Vesijettiin mahtuu yhdestä kolmeen henkilöä. Tämä on täydellinen valinta, jos etsit vauhdin hurmaa. Vesijetti kiihtyy helposti, jonka takia ohjauksessa täytyy olla erityisen varovainen.

Hinta
Tunti50 €
Vuorokausi200€

Koe koskien kuohut!

Koskiseikkailu Kuusaankoskella

Koe Kuusaankosken huimat kuohut! Seikkailu sisältää vaieriliun, nuoralla kävelyn ja koskenlaskun.

Seikkailun kesto: 1,5h.
Hinta: 45€/hlö (minimiryhmäkoko 4 hlö).

Vaihtoehtoisesti varattavissa vain osa rasteista.

Koskenlasku 18€/hlö tai
vaieriliuku ja koskenlasku 30€/hlö.

Kapeenkosken kuohut

Koe Kapeenkosken kuohut kumilautalla tai koskikelkalla.

Seikkailun kesto: 1-1,5h.
Paketti sisältää oppaan ja varusteet.
Hinta:
kumilautalla 20€/hlö (minimiveloitus 120€)
koskikelkalla 50€/hlö (minimiveloitus 200€)

Kolmen kosken safari

Koe Keski-Suomen koskien huimat kuohut kolmen kosken safarilla! Safarin aikana koetaan Simunankoski, Kapeenkoski ja Kuusaankoski. Lyhyet siirtymiset taitetaan Land Roverin Defender maastoautolla tai pikkubussilla. Safarin aikana tarjolla myös retkieväät. Seikkailu sisältää oppaan sekä varusteet.

Seikkailun kesto: 4 tuntia
Hinta: 130€/hlö

Koe ralliautoilun huumaa rallikyydityksellä

Jyväskylässa rallilla on suuri merkitys alueen kulttuurissa. Jyväskylässä heinä-elokuun vaihteessa ajettavan rallin MM-sarjan osakilpailun, Neste Rallin, perinteet ulottuvat jo vuoteen 1951, jolloin rallit tunnettiin vielä nimellä Jyväskylän Suurajot. Rallitapahtuma on Pohjoismaiden suurimpia vuosittaisia yleisötapahtumia. Useasti maailman parhaaksi MM-ralliksi valitussa tapahtumassa koetaan joka vuosi yli 270 000 katsojaelämystä.

Tästä syystä haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden päästä kokemaan ralliautoilun huumaa. Perälä Rally team tarjoaa asiakkaillemme rallikyydityksiä tai vaihtoehtoisesti voit ajaa ralliautoa itse. Ajamaan on mahdollista päästä Joutsassa ja Joutsanseudun ratakeskuksessa (45min Jyväskylästä). Järjestämämme ajotilaisuudet ovat aina loppuun asti hiottuja kokonaisuuksia kunkin asiakkaan toiveiden mukaan. Lisäksi kauttamme onnistuu VIP-paketit ralleihin.

Palveluihin kuuluu mm.

  • Aikataulujen laatiminen
  • Kuljetukset
  • Saunominen
  • Ruokailut noutopöydästä
  • Yrityslahjat
  • In car camera
  • Team vaatteet
  • Valokuvat tilaisuudesta
  • Liikenne- ja tapahtumavakuutus on järjestäjän puolelta

Mönkijäsafarit

Vauhdin hurmaa vaihtelevissa maastoissa nelivetoisella mönkkärillä! Safarit kulkevat vaihtelevilla reiteillä, joilla keskisuomalainen luonto ja maasto näyttäytyy monipuolisesti.

Safari sisältää tarvittavat varusteet sekä opastuksen koko matkan ajan.

Safarin pituudeksi on valittavana lyhyt ja intensiivinen tunnin safari, tai 2 tunnin safari, jonka matkan varrella nautitaan nokipannukahvit ja retkieväät maisemakodalla.

Safarin kesto: 2h
Hinta: 138€/hlö

Vaihtoehtoisesti tarjolla myös lyhyt mönkkärisafari ilman evästaukoa.
Safarin kesto: 1h.
Hinta: 78€/hlö

Suositusryhmäkoko 4 hlöä.

 Varaa nyt oma unelmien lomasi!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search