Usein kysytyt kysymykset

Miksi minun pitäisi valita Bellamerin asuntoveneet?

Bellamerin asuntoveneissä yhdistyy laatu, mukavuus, ylellisyys ja tyyli. Tavoitteenamme on tehdä asuntoveneistämme mahdollisimman ympäristöystävällisiä. Asuntoveneemme ovat myös allergiaystävällisiä. Tiimimme on saanut hyvää palautetta erinomaisesta palvelusta ja he pyrkivätkin tekemään kaikkensa, jotta unelmiesi lomasta tulisi totta.

Tarvitsenko lupakirjaa asuntoveneen ohjaamiseen?

Et, sinun tarvitsee vain olla yli 15-vuotias. Ohjaajamme opastaa kaiken mitä sinun tarvitsee tietää asuntoveneen ohjaamisesta.

Mistä asuntoveneet luovutetaan?

Bellamerin asuntoveneiden lähtösatama on Jyväskylässä. Jokainen matka alkaa ja päättyy Jyväskylän satamaan.

Missä Jyväskylä on?

Jyväskylä sijaitsee Keski-Suomessa. Se on hieman yli tunnin ajomatkan päässä Tampereelta ja kolmen tunnin päässä Helsingistä.

Kuinka valitsen ryhmälleni sopivan asuntoveneen?

Tärkeimmät asiat, jotka täytyisi huomioida asuntovenettä varatessa ovat: kuinka monta henkilöä on lähdössä, millaisia ominaisuuksia tarvitsette, mikä on budjettinne ja mitä veneitä on saatavilla. Vertaile asuntoveneitämme täällä.

Kuinka paljon se maksaa?

Asuntoveneiden hinnat vaihtelevat varustustason, sesongin ja loman pituuden mukaan. Ajankohtaiset hinnat löydät verkkosivuiltamme www.houseboat.fi. Valitse asuntoveneet ja mieleisesi asuntovene, jotta näet hintatiedot. Hinnoittelu on ilmoitettu asuntovene/vuorokausi, ei henkilömäärän mukaan.

Käytättekö vakuusmaksua?

Kyllä. Kun saavutte asuntoveneelle, teidän tulee varmentaa vakuusmaksu kortilta tai maksaa se käteisellä. Mahdolliset loman aikana syntyneet vauriot vähennämme vakuusmaksusta. Vakuusmaksu palautetaan asuntoveneen palautuksen yhteydessä, sen jälkeen kun henkilökuntamme on tarkistanut asuntoveneen kunnon.

Kuinka monta henkilöä asuntoveneisiin saa tulla?

Asuntoveneet on rekisteröity 12 henkilölle, mutta vuodepaikkoja on 6-8 henkilölle.

Mitä varusteita veneessä on ja mitä itse täytyy tuoda mukana?

Tarjoamme lähes kaiken asuntoveneellä, jotta lomanne olisi mahdollisimman helppo ja stressitön. Meidän kauttamme onnistuu myös pyyhkeiden ja liinavaatteiden vuokraaminen sekä polttopuiden ostaminen tai vaihtoehtoisesti voit tuoda omat mukanasi.

Kuinka teen varauksen?

Ota yhteyttä toimistoomme puhelimitse 040 164 6167 tai sähköpostitse info@houseboat.fi ja tee alustava varaus. Varauksen vahvistamiseen vaadimme ennakkomaksun, joka maksetaan 7 päivän kuluessa varauksen tekemisestä. Loppulasku erääntyy 28 päivää ennen matkan alkamista. Loppulaskusta vähennetään ennakkomaksu ja samalla sinulle lähetetään kirjallinen vahvistus vuokrauksesta. Kun olemme vastaanottaneet lopullisen maksun, lähetämme sinulle tietopaketin, joka auttaa sinua loman suunnittelussa. Voit varata unelmiesi loman myös verkossa osoitteessa www.houseboat.fi.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search