Seikkaile Keski-Suomen luonnossa ja järvillä

Miltä tuntuisi loma kauniiden järvimaisemien äärellä, raikkaasta ilmasta nauttien?

VARAA LOMASI NYT 

Paratiisi luonnosta innostuneille

Miltä tuntuisi loma puhtaassa suomalaisessa luonnossa, järviveden äärellä, rauhan ja tyyneyden keskellä? Vapaus kulkea suomalaisia järviä pitkin omaan tahtiin ja samalla vielä majoittua ensiluokkaisessa kesäasunnossa. Loman aikana koet järvielämyksiä patikoiden Leivonmäen kansallispuistossa, meloen järvenrannoilla ja saunoen.

Tarjoamme mahdollisuuden paeta kiireistä arkea ruuhkaisesta elämästä suomalaiseen järvimaisemaan ja kulkemisen vapauteen. Ajattele lämmintä kesäyötä, jolloin keskikesän aurinko paistaa taivaanrannassa läpi yön, ja sinä voit istuskella hiljaisuudessa asuntoveneen kannella laineiden liplatellessa veneen kylkeen. Tai kuumaa kesäpäivää, jolloin ankkuroit löytämäsi luodon rantaan, ja pulahdat uimaan kirkkaaseen ja vilvoittavaan veteen.

Matkan varrella voit vierailla uimarannoilla sekä tutustua reitin varrella oleviin kyliin ja kaupunkeihin. Loman aikana koet Keski-Suomen monipuolisen luonnon järvineen ja metsineen.

Esimerkkiohjelma:

Matka alkaa Jyväskylän satamasta. Jyväskylän satama, jossa asuntoveneet sijaitsevat, on kävelymatkan päässä Jyväskylän linja-auto ja juna-asemasta tai taksimatkan päässä Jyväskylän lentokentältä. Voit saapua paikalle myös omalla tai vuokra-autolla esimerkiksi Helsinki on alle kolmen tunnin ajomatkan päässä.

Ensimmäisenä päivänä sinulle luovutetaan Houseboat-asuntovene käyttöösi, jonka avulla pääset pakenemaan rauhan keskelle ja majoittumaan sinulle sopivassa paikassa. Ennen liikkeellelähtöä saat täyden opastuksen, kuinka asuntovenetta käytetään ja tarvittaessa auttava henkilökuntamme on vain puhelinsoiton päässä. Tarjoamme sinulle myös hyviä paikkoja majoittautua ensimmäisenä yönä järvellä.

Toisena aamuna jatkat matkaasi kohti Leivonmäen kansallispuistoa, joka on toinen pysähdyspaikkasi. Rutalahden satamassa voit grillata asuntoveneesi kannella ja nauttia lounaasi ulkoilmassa. Lounaan jälkeen on aika laittaa kengät jalkaan ja suunnata kohti Leivonmäen kansallispuistoa. 850m päässä satamasta sijaitsee kaunis Koskikaran kierros, joka on tunnettu virtaavista vesistään. Koskikaran kierros on noin 3,5km pitkä, joka on merkitty opasteilla. Päivän päätteeksi pääset rentoutumaan suomalaiseen saunaan ja nauttimaan iltapalasta. Muistele päivän kokemuksia nukkumaan käydessäsi Rutalahden satamassa.

Kolmannen päivän aamuna pääsette nauttimaan aamiaisesta asuntoveneen kannella laineiden liplatellessa veneen kylkeen ja auringon paistaessa horisontista. Aamiaisen jälkeen on aika startata moottorit ja suunnata kohti Mämminiemen virkistysaluetta. Mämminiemi on Jyväskylän kaupungin ylläpitämä virkistys-, ulkoilu- ja veneilyalue. Alue sopii erinomaisesti erilaisiin ulkoilma-aktiviteetteihin. Kesällä alueella pääsee käyttämään myös julkista saunarakennusta. Päivän aikana pääset valmistamaan illallisen nuotion äärellä.

Neljäntenä päivänä on aika suunnata kohti Muuratsalon eteläkärkeä, jossa sijaitsee luonnonmukainen hiekkaranta. Hiekkaranta on lapsiperheiden suosiossa matalan rantansa ansiosta. Rannalla onnistuu erinomaisesti auringonottaminen tai melominen sup-laudalla tai kajakilla. Rentouttavan päivän jälkeen aloitatte matkanne takaisin kohti Jyväskylää ja ankkuroida veneen Kaakkosaaren rantaan. Viimeisenä yönä järvellä voitte muistella seikkailuntäyteistä päivää samalla kun nautitte järven tyyneydestä sekä luonnon rauhasta ja hiljaisuudesta.

Viimeisenä aamuna palautatte asuntoveneen Jyväskylän satamaan, jos maltatte enää palauttaa sitä.

Varaa ennakkoon rentouttava kesäloma ainutlaatuisella majoituksella ja aktiviteeteillä!

Paketti on saatavilla toukokuusta lokakuulle. Hinta on alk. 1160€. Kysy lisää hinnoista ja tarjoamistamme aktiviteeteistä sähköpostitse info@houseboat.fi tai puhelimitse +358 40 164 6168.

 Haluan kuulla lisää

Heräsikö sisäinen seikkailijasi? Kerromme mielellämmi tarkemmin palvelustamme. Ota yhteyttä ja suunnitellaan seuraava lomasi yhdessä!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search