Saunamaakuntaviikko

Rentoudu ja virkistäydy saunan lämpimissä löylyissä

VARAA LOMASI NYT 

Paratiisi saunasta innostuneille

Vietä saunamaakuntaviikko puhtaassa suomalaisessa luonnossa, järviveden äärellä, rauhan ja tyyneyden keskellä! Kulje suomalaisia järviä pitkin omaan tahtiin ja majoitu ensiluokkaisessa kesäasunnossa. Matkan aikana koet järvielämyksiä saunoen, uiden ja rentoutuen.

Matkan varrella voit vierailla uimarannoilla sekä tutustua reitin varrella oleviin erilaisiin avoimiin saunoihin. Matkan aikana pääset nauttimaan lämpimistä saunoista Varjolan tilalla. Matkan päätteeksi vietä unohtumaton saunailta Jyväskylän satamassa ennen kotiinpaluuta.

Saunamaakuntaviikon esimerkkiohjelma:

Matka alkaa 5.7. Jyväskylän satamasta. Jyväskylän satama, jossa asuntoveneet sijaitsevat, on kävelymatkan päässä Jyväskylän linja-auto ja juna-asemasta tai taksimatkan päässä Jyväskylän lentokentältä. Voit saapua paikalle myös omalla tai vuokra-autolla esimerkiksi Helsinki on alle kolmen tunnin ajomatkan päässä.

Ensimmäisenä päivänä sinulle luovutetaan Houseboat-asuntovene käyttöösi, jonka avulla pääset pakenemaan rauhan keskelle ja majoittumaan sinulle sopivassa paikassa. Ennen liikkeellelähtöä saat täyden opastuksen, kuinka asuntovenettä käytetään ja tarvittaessa auttava henkilökuntamme on vain puhelinsoiton päässä. Tarjoamme sinulle myös hyviä paikkoja majoittautua ensimmäisenä yönä järvellä.

Toisen päivän aamuna (6.7.) jatkat matkaasi kohti Varjolan tilaa. Varjolan tilalla sinua odottaa idylliset koskimaisemat ja useita erilaisia saunoja. Nauti saavuttuasi lounaaksi siikakeittoa kunnon maalaisruisleivällä ja kesäravintola Sylvissä voit kahvitella tai nauttia päivällistä aina klo 20 saakka. Illasta hemmottelemme naisia ihanien saunahoitojen kera. Torstaina 6.7. illan saunaterapiat ovat osa Suomi 100 -vuotta saunapäivää. Valitse kesään sopiva Ruususauna*) tai poista stressiä Tuhkimon tyyliin**). Päivän päätteeksi pääset rentoutumaan suomalaiseen saunaan. Muistele päivän kokemuksia käydessäsi nukkumaan, Kuusaankosken kohistessa vieressäsi.

Aloita kolmas aamu (7.7.) nauttimalla runsas maalaisaamiainen Varjolan tilalla. Aamun energiatankkauksen jälkeen pääsette jatkamaan matkaa kohti Jyväskylän satamaa ja sataman saunailtaa. Sataman saunailtana lämpiää asuntoveneiden, saunalauttojen, Dodge-perävaunun ja saunabussin saunat 16.00-23.00 välisenä aikana. Saunamenua pääsette maistelemaan ravintolalaiva Mustan Magian kannella.

Viimeisenä aamuna (8.7.) palautatte asuntoveneen Jyväskylän satamaan, josta voitte jatkaa matkaa kohti löylyn lämmityksen mm-kisoja.

Varaa ennakkoon rentouttava kesäloma ainutlaatuisella majoituksella, ruoilla ja sauna-aktiviteeteillä!

Kysy lisää hinnoista ja tarjoamistamme aktiviteeteistä sähköpostitse info@houseboat.fi tai puhelimitse +358 40 164 6168.

Paketoi alla olevista vaihtoehdoista mieleisesi kokonaisuus:

Majoitus:
a) Houseboat Standard 2+2 1345€
b) Houseboat Comfort 4+2 1620€
c) Houseboat DeLuxe 4+2 tai 6+2 1919€

Saunaelämykset Varjolan tilalla 6.7.:
a) Naisten saunaterapiapäivä: *)Ruususauna tai **)Tuhkimon stressinpoisto 20€/hlö
b) Oma saunavuoro kelosaunalla (min. 5 hlö) tai savusaunan jälkilöylyt 35€/hlö

Lisäpalvelut:
a) Sataman saunapäivä 25€/hlö (sis. 6 saunaa)
b) Runsas maalaisaamiainen Varjolan tilan Navettaravintolassa 10€/hlö
c) Keittolounas kesäravintola Sylvissä 8,50€/hlö
d) Liinavaatteet ja pyyhkeet 25€/hlö

*) ”Ruusu on rakkauden symboli ja kukkien kuningatar, joka hemmottelee tuoksullaan ja saa ihosi hehkumaan. Saunan lämmössä hierotaan villiruusu-kuorinta-ainetta ja nautitaan viileästä jalkakylvystä, jossa ruusun terälehdet luovat ylellisyyttä hoitoon.”
**) ”Tuhkimon stressinpoistohoidolla hoidat itseäsi saunan lämmössä hunaja-suolaseoksella. Välillä vilvoitellaan kietoutuen lakanan kätköihin ja nautitaan runsaasti nestettä kuona-aineiden lähtiessä liikkeelle. Hoidon lopuksi jokainen vihtoo toinen toisensa antaen stressille kyytiä ja rentouttaen kehon. Ota mukaan hippunen leikkimieltä ja anna itsellesi päivä prinsessana.”

 Haluan kuulla lisää

Haluatko päästä saunomaan? Kerromme mielellämmi tarkemmin palvelustamme. Ota yhteyttä ja suunnitellaan reissusi yhdessä!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search