Elämyksellinen Järvi-Suomi

Koe Keski-Suomen monipuolinen luonto luonnossa liikkuen!

Valittavanasi on lukuisia kalastuspaikkoja ja hiekkarantoja sekä luonnon omia virkistysalueita.

VARAA LOMASI NYT 

LOMANVIETTOA ASUNTOVENEESSÄ

Asuntoveneellä lomaillessasi pääset heti kotiovelta liikkumaan luontoon.
Kalastaa voit oman asuntoveneen kannelta, patikoida metsässä, samaten voit pulahtaa uimaan suoraan veneen vierestä.

Luonnossa oleilua parhaimmillaan

Keski-Suomen monipuolinen luonto tarjoaa loistavat puitteet luonnossa liikkumiseen. Täällä yhdistyy niin Etelä-Suomen vehreä luonto, kuin Pohjoisen karumpi ja erämaisempi luonto, tuhansia järviä unohtamatta! Päijännettä pitkin etelään päin seilatessa maisemat edustavat kauneinta Suomea, mutta matkatessasi Keitelettä pitkin pohjoiseen näkymät muuttuvat kalliomaisemmiksi.

Kun järvet sulavat ja aurinko alkaa lämmittämään, on aika käynnistää Houseboatin moottorit ja suunnata järvelle ihastelemaan luonnon heräämistä! Juhannuksen aikaan voit viettää perinteisen juhannuksen järven äärellä ja katsoa kokkoja veneen lipuessa ohi. Syksyllä asuntoveneet ovat oiva tapa majoittua ensiluokkaisesti järven äärelle. Koe Keski-Suomen syksyinen väriloisto ruskaretkelläsi ja poimi samalla metsänantimia kotiinviemisiksi!

Rentoudu luontoaktiviteettien parissa järvellä

Keski-Suomen vaihtelevat maisemat koet parhaiten patikoiden tai pyöräillen – asuntoveneessä mukavasti majoittuen! Tutustu matkan aikana lähellä oleviin luonnonpuistoihin ja metsäreitteihin tai lähde vierailulle ostoksille paikallisiin kyliin ja kaupunkeihin. Matkan varrelta löytyy pyöräreittejä niin maastosta kuin kaupunkimiljööstä.

Asuntovene on loistava lomanviettotapa myös kalastuksen harrastajille. Sillä pääsee helposti kalaisille Päijänteen ja Keiteleen rannoille ja matalikoille. Kalastuksesta kiinnostuneet voivat vuokrata Houseboatilta kalastusvälineitä tai vaikka kalastusoppaan neuvomaan, miten kaloja parhaiten narrataan.

Jos pidät enemmän vedessä liikkumisesta, tarjolla on myös sup-lautoja ja kajakkeja, joiden avulla pääset tutustumaan kapeampiin jokiin ja lähellä olevaan rantaviivaan.

Kuusaankosken seikkailu

Miltä tuntuisi loma järviluonnon äärellä, rauhan ja tyyneyden keskellä? Entäpä vapaus kulkea järvimaisemia pitkin omaan tahtiin ja samalla  majoittua ensiluokkaisessa kesäasunnossa? Lomasi aikana koet järvielämyksiä kalastaen, saunoen ja koskiseikkailun parissa.

Matkan varrella voit vierailla uimarannoilla sekä tutustua reitin varrella oleviin kyliin ja kaupunkeihin. Loman aikana pääset nauttimaan kosken ja luonnon tarjoamista elämyksistä Varjolan tilalla. Valloita Kuusaankosken kuohut koskiseikkailun parissa, jossa pääset kävelemään nuoralle vanhan tukinuittojoen yli, ylittämään kosken kuohut liukumalla vaijeria pitkin ja testaamaan taitojasi koskenlaskussa. Nappaa valtava vonkale Kuusaan kalaisasta koskesta.

Seikkaile Keski-Suomen luonnossa ja järvillä

Veitä loma kotimaisessa luonnossamme, järviveden äärellä, rauhan ja tyyneyden keskellä! Kulje vapaasti vesistöjä pitkin omaan tahtiin ja majoitu samalla ensiluokkaisessa kesäasunnossa. Loman aikana koet järvielämyksiä patikoiden Leivonmäen kansallispuistossa, meloen järvenrannoilla ja saunoen.

Matkan varrella voit vierailla uimarannoilla sekä tutustua reitin varrella oleviin kyliin ja kaupunkeihin. Loman aikana koet Keski-Suomen monipuolisen luonnon järvineen ja metsineen.

 Varaa nyt oma unelmien lomasi!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search