LEMMIKIT ASUNTOVENELOMALLA

Lemmikit ovat osa perhettä.
Kukapa haluaisi lomalle ilman uskollista ystävää?

VARAA LOMASI NYT 

Lemmikit ovat tervetulleita

Houseboat -asuntovene on loistava lomanviettotapa myös lemmikin kanssa. Lemmikit ovat tervetulleita useimpiin asuntoveneisiimme.

Loma asuntoveneessä suomalaisessa järvimaisemassa on varmasti myös lemmikkien mieleen, useimmat koirat pitävät uimisesta, auringossa makoilusta ja kävelylenkeistä järvien rannoilla. Aivan kuten ihmisetkin, lemmikit nukkuvat asuntoveneen rauhallisessa keinunnassa sikeästi.

Houseboat -asuntoveneiden turvallisuuden suunnittelussa on myös lemmikit otettu huomioon. Voit vielä varmistua turvallisuudesta hankkimalla lemmikillesikin erityisliikkeestä pelastusliivit.

Käytännön vinkkejä

Lemmikkien kanssa kannattaa valmistautua tulevaan asuntovenelomaan. Voit viedä eläinystäväsi tutustumaan muihin vesillä kulkeviin aluksiin jo ennen kuin tulette Suomeen. Kokeile miten lemmikkisi reagoi, kun kuljette vetten päällä. Anna sille aikaa tottua uuteen matkustustapaan, anna sen haistella ja tutkia ympäristöä. Totuta lemmikkisi myös uusiin pelastusliiveihin, anna sen pitää niitä vaikka kotona ennen lähtöä matkalle.

Venematkaan lemmikkien kanssa kannattaa valmistautua myös pitämällä erityisen hyvää huolta lemmikkien perustarpeista. Ylimääräistä vettä ja ruokaa on syytä ottaa mukaan, samaten mukana on hyvä olla alusta lemmikin tarpeiden tekemistä varten.

Kaikkien loma sujuu paremmin, kun perheen lemmikkikin tuntee olonsa turvalliseksi. Ja kun itse tunnet olosi rauhalliseksi veneessä, niin lemmikkisi kyllä aistivat tämän ja ovat myös rauhallisia.

 Varaa nyt oma unelmien lomasi!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search