Lomalla lasten kanssa

Asuntovene on loistava tapa viettää perhelomaa lasten kanssa. Asuntoveneessä lapsilla on tilaa leikkiä samalla kun perhe rauhallisesti matkaa pitkin Suomen puhtaita vesistöjä.

VARAA LOMASI NYT 

Asuntovene on loistava tapa viettää perhelomaa

Asuntovene on lapsiystävällinen ja turvallinen perheloman viettotapa. Asuntoveneloma on täynnä seikkailuja, luontoon tutustumista ja uusien taitojen oppimista. Lapsille asuntoveneloma on ennen kaikkea hauskaa ja jännittävää puuhastelua veden äärellä. Aikuisille asuntovene tarjoaa mahdollisuuden rentoutumiseen, akkujen lataamiseen ja yhteisestä ajasta nauttimiseen.

Matkan varrelta löytyy monia vaihtoehtoja yhdessä tekemiseen ja kokemiseen! Aurinkoisena päivänä etsi Päijänteeltä rauhaisa hiekkaranta tai poukama, jossa voitte nauttia päivästä. Seikkaile perheen kanssa luonnossa liikkuen patikoiden tai pyöräillen. Seikkailunhaluisille suosittelemme SUP-laudan tai kajakin vuokrausta. Tarjolla on myös kulttuurikohteita koko perheelle.

Tutustu tästä lomavinkkeihimme.

Asuntovene on turvallinen

Asuntovene on turvallinen perheloman viettotapa. Houseboatin asuntoveneet on varustettu kaikilla tarpeellisilla turvalaitteilla sekä viestintävälineillä. Voit aina halutessasi ottaa yhteyttä Houseboatin toimistoon ja saada apua sekä neuvoja. Kaikki Houseboat asuntoveneet on varustettu GPS-paikantimilla, joten jos itse et tiedä missä olet, niin me tiedämme ja voimme neuvoa sinut takaisin reitille.

Asuntovene on perheellesi erityisen turvallinen lomanviettotapa, kunhan vielä muistat omalta osaltasi huolehtia turvallisuudesta. Muista aina pitää järki mukana liikkuessasi vesillä. Kulje tarpeeksi hiljaa, vaarallinen hurjastelu ei kuulu järviluontoon.

Käytännön vinkkejä

Pysyttele poissa suurten alusten läheisyydestä. Asuntovene on niin leveä, että suurempien alusten tai nopeiden moottoriveneiden synnyttämät aallot eivät sitä juurikaan heiluta, mutta silti on parempi pitää varansa.

Käsittele huolellisesti kaikkia asuntoveneen turva- ja navigointilaitteita. Ne on asennettu veneeseen sinun ja perheesi turvaksi.

Muista aina tarkistaa sääennusteet. Jos tulossa on myrsky tai muuten vain huono keli veneilyyn, on parempi pysyä ankkurissa suojaisessa paikassa.

Muista, että alkoholi ja veneily eivät kuulu yhteen. Humalassa onnettomuusriski moninkertaistuu.

Houseboatin henkilökunnan kanssa tarkistat aina ennen matkaa, että asuntoveneessä on kaikki matkalla tarvittavat varusteet ja kaikille löytyy sopiva pelastusliivi. Huolellisuus on tärkeää venematkailussa.

 Varaa nyt oma unelmien lomasi!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search