Kuusaankosken seikkailu

Miltä tuntuisi loma luonnon ja veden äärellä, raikkaasta ilmasta nauttien?

VARAA LOMASI NYT 

Paratiisi luonnosta innostuneille

Miltä tuntuisi loma järviluonnon äärellä, rauhan ja tyyneyden keskellä? Vapaus kulkea järvimaisemissa pitkin omaan tahtiin ja samalla vielä majoittua ensiluokkaisessa kesäasunnossa? Loman aikana koet järvielämyksiä kalastaen, saunoen ja koskiseikkailun parissa.

Tarjoamme mahdollisuuden paeta kiireistä arkea ruuhkaisesta elämästä suomalaiseen järvimaisemaan ja kulkemisen vapauteen. Ajattele lämmintä kesäyötä, jolloin keskikesän aurinko paistaa taivaanrannassa läpi yön, ja sinä voit istuskella hiljaisuudessa asuntoveneen kannella laineiden liplatellessa veneen kylkeen. Tai kuumaa kesäpäivää, jolloin ankkuroit löytämäsi luodon rantaan, ja pulahdat uimaan kirkkaaseen ja vilvoittavaan veteen.

Matkan varrella voit vierailla uimarannoilla sekä tutustua reitin varrella oleviin kyliin ja kaupunkeihin. Loman aikana pääset nauttimaan kosken ja luonnon tarjoamista elämyksistä Varjolan tilalla. Valloita Kuusaankosken kuohut koskiseikkailun parissa, jossa pääset kävelemään nuoralle vanhan tukinuittojoen yli, ylittämään kosken kuohut liukumalla vaijeria pitkin ja testaamaan taitojasi koskenlaskussa. Nappaa valtava vonkale Kuusaan kalaisasta koskesta.

Kuusaankosken seikkailun esimerkkiohjelma:

Matka alkaa Jyväskylän satamasta. Jyväskylän satama, jossa asuntoveneet sijaitsevat, on kävelymatkan päässä Jyväskylän linja-auto ja juna-asemasta tai taksimatkan päässä Jyväskylän lentokentältä. Voit saapua paikalle myös omalla tai vuokra-autolla esimerkiksi Helsinki on alle kolmen tunnin ajomatkan päässä.

Ensimmäisenä päivänä sinulle luovutetaan Houseboat-asuntovene käyttöösi, jonka avulla pääset pakenemaan rauhan keskelle ja majoittumaan sinulle sopivassa paikassa. Ennen liikkeellelähtöä saat täyden opastuksen, kuinka asuntovenetta käytetään ja tarvittaessa auttava henkilökuntamme on vain puhelinsoiton päässä. Tarjoamme sinulle myös hyviä paikkoja majoittautua ensimmäisenä yönä järvellä.

Toisena aamuna jatkat matkaasi kohti Varjolan tilaa, jossa aktiviteetit tapahtuvat. Varjolan tilalla sinua odottaa kotalounas ja pääset kokeilemaan koskikalastusta ammattitaitoisen oppaan opastuksella. Päivän päätteeksi pääset rentoutumaan suomalaiseen saunaan ja nauttimaan iltapalasta. Muistele päivän kokemuksia nukkumaan käydessäsi Kuusaankosken kohistessa vieressäsi.

Aloita kolmas aamu nauttimalla korkeatasoinen aamiainen Varjolan tilalla. Aamun energiatankkauksen jälkeen pääsette valloittamaan Kuusaankosken kuohut ammattioppaan johdolla koskiseikkailun parissa. Seikkailun jälkeen pääsette nauttimaan vielä Varjolan lounaasta ennen kuin aloitatte matkanne takaisin kohti Jyväskylää. Viimeisenä yönä järvellä voitte muistella seikkailuntäyteistä päivää samalla kun nautitte järven tyyneydestä sekä luonnon rauhasta ja hiljaisuudesta.

Viimeisenä aamuna palautatte asuntoveneen Jyväskylän satamaan, jos maltatte enää palauttaa sitä.

Varaa ennakkoon rentouttava kesäloma ainutlaatuisella majoituksella, ruoilla ja aktiviteeteillä!

Paketti on saatavilla toukokuusta lokakuulle. Hinta on alk. 437,50€/hlö (min. 2 henkilöä). Kysy lisää hinnoista ja tarjoamistamme aktiviteeteistä sähköpostitse info@houseboat.fi tai puhelimitse +358 40 164 6168.

 Haluan kuulla lisää

Heräsikö sisäinen seikkailijasi? Kerromme mielellämme tarkemmin palvelustamme. Ota yhteyttä ja suunnitellaan seuraava lomasi yhdessä!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search