Kalastus asuntoveneellä

Asuntovene on loistava lomanviettotapa kalastuksen harrastajille. Sillä pääsee helposti kalaisille rannoille ja matalikoille.

VARAA LOMASI NYT 

*Vuokraamme välineitä ainoastaan asuntovenelomien yhteydessä.

Kalastajan paratiisi

Kalamiehille ja -naisille Suomi on kuin paratiisi. Maata peittävät monenlaiset puhtaat vesistöt, kymmenesosa Suomesta on järvien, jokien ja lampien peitossa. Kaiken kaikkiaan Suomessa on 187 888 järveä ja 647 jokea. Suomella on noin 1100 kilometriä pitkä rannikko, joka on vielä täynnä pieniä saaria ja poukamia.

Päijänne on loistava seutu kalastukseen. Päijänne on Suomen toiseksi suurin järvi. Suomen järvissä on paljon kaislikkoisia lahtia, rantoja ja matalikkoja, jotka ovat mainioita kalastuspaikkoja.

Tärkeimmät saaliskalat Suomen järvissä ovat hauki, ahven, kuha, siika, made ja lahna. Keväisin ja syksyisin, kun järvien vedet ovat viileämpiä, myös lohikalat käyvät helpommin kalastajien pyydyksiin. Kesällä lohikalat uivat syvemmällä.

Kalastusluvat helposti

Kalastaminen on Suomessa helppoa. Tarvittavat kalastusluvat ovat halpoja, ja niitä voi käydä ostamassa mistä tahansa pankista, postista, R-kioskista tai vaikka netistä www.kalastusluvat.net. Lupia voi ostaa viikoksi, kuukaudeksi tai vaikka koko vuodeksi.

Kalastuksesta kiinnostuneet voivat vuokrata Houseboatilta kalastusvälineitä tai koskikalastuslupia. Esim. kalastusluvat Kapeen- ja Kuusaankoskella 30€/hlö/12h ja 50€/hlö/24h. Kapeenkoskelta on myös saatavilla kalastusvälineitä 10€/hlö/12h sis. avokelasetin, viehelajitelman ja haavin.

Alle 18-vuotiaat ja yli 64 -vuotiaat eivät tarvitse lupia. Lupia ei myöskään tarvita, jos onkii tavallisella onkivavalla tai talvella pilkkiongella.

 Opastetut kalastukset

Opastettua koskikalastusta Kuusaankosken kuohuissa

Opastettua koskikalastusta on mahdollista kokea Kuusaankosken kuohuissa. Mukaan tulee ammattitaitoinen kalastusopas. Palvelu sisältää myös varusteet ja koskikalastusluvat.

Kesto: 2 tuntia

1-3 henkilöä 287 €/ryhmä

4-7 henkilöä 419 €/ryhmä

8-12 henkilöä 541 €/ryhmä

Kesto: 3-6 tuntia

1-3 henkilöä 507 €/ryhmä

4-7 henkilöä 595 €/ryhmä

8-12 henkilöä 684 €/ryhmä

Drift boat koskikalastus
Kapeenkoskella

Kauttamme onnistuu drift boat koskikalastusreissu Kapeenkoskella. Retki sisältää 3 tunnin mittaisin ohjatun kalastusreissun, jonka jälkeen kalastusta voi jatkaa omatoimisesti rannalla.

Retken hinta: 350€/3 hlöä
Sisältäen:

  • 12h kalastusluvat
  • kalastusvälinevuokran
  • oppaan palvelut

Vetouisteluretki Vatianjärvelle

Saatavilla on myös vetouisteluretki Vatianjärvelle. Retki sisältää 3-4 tunnin mittaisin ohjatun kalastusreissun sekä hyvin varustellun uisteluveneen.

Retken hinta:
399€/1-3 hlö
649€/4-9 hlö.
Mukaan saatavilla myös retkieväät 8€/hlö.
Lähtö tapahtuu Varjolan tilalta.

 Varaa nyt oma unelmien lomasi!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search