Asuntovenemallimme

Tarjoamme ensiluokkaisia asuntovenemalleja kaikkiin tarpeisiin – valitse suosikkisi!

VARAA LOMASI NYT 

Houseboat Eco-Wood

Kotoisa Houseboat Eco-Wood on pienin asuntovenemallimme ja pariskuntien ja pienten perheiden suosikki! Kauniit valkoiset seinät ja takka luovat kotoisaa tunnelmaa järvilomalle. Ja kuten veneen nimi antaa olettaa, se on valmistettu ympäristöystävällisestä puumateriaalista!

Houseboat Eco-Wood 21 m2 sopii kahdesta neljälle henkilölle.

Houseboat Standard

Moderni Houseboat Standard on erinomainen valinta pariskunnille tai pienille kaveriporukoille ja perheille. Mukaan mahtuu helposti pyöriä, kalastusvälineitä tai SUP-lautoja, joiden avulla otat järviympäristön helposti haltuun ja pääset nauttimaan hauskoista vesiaktiviteeteista!

Houseboat Standard 24 m2 sopii kahdesta neljälle henkilölle.

Houseboat Spa

Houseboat Spa tarjoaa loistavat rentoutumismahdollisuudet järviluonnon rauhassa. Veneen takakannelta löytyy palju – miltä kuulostaisi lämmittää sauna, pulahtaa virkistävään veteen ja lopuksi siirtyä rentoutumaan paljuun, samalla kun nautit valoisasta yöstä ja liplattavista laineista? Onko olemassa parempaa tapaa viettää kesäiltaa?

Houseboat Spa 24 m2 sopii kahdesta neljälle henkilölle.

Houseboat Deluxe

Tilava ja hyvin varusteltu Houseboat Deluxe on erinomainen valinta isommalle porukalle. Meiltä löytyy kolme mallia erilaisine nukkumisjärjestelyineen, joten voit nauttia järvilomastasi perheesi tai isommankin kaveriporukkasi kanssa! Yläkerran aurinkokannella nautit kesän parhaista päivistä kauniiden järvimaisemien ympäröimänä.

Houseboat Deluxe 42 m2 sopii kuudesta kahdeksalle henkilölle.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search