Koe Alvar Aallon mestarilliset kohteet ja Keski-Suomen ainutlaatuisen kaunis luonto

”Paras tapa kokea maisemat ja, arkkitehdeille, Alvar Aallon työt.” -William

VARAA LOMASI NYT 

Paratiisi kulttuurista ja arkkitehtuurista innostuneille

Tutustu legendaarisen arkkitehdin Alvar Aallon tuotantoon hänen uransa ensitöistä loppuvaiheen aikaansaannoksiin. Maailmankuulun arkkitehdin Alvar Aallon tuotantoa löytyy laajasti Jyväskylän seudulta. Mestarin jäljillä kuljetaan klassismista funktionalismiin ja tiiliarkkitehtuurista monumentaalisuuteen.

Kohteita löytyy lähietäisyydeltä sekä Jyväskylän kaupungista että lähialueilta. Majoitu ainutlaatuisesti järviluonnon keskellä Houseboat asuntoveneessä ja seilaa tutustumaan Alvar Aallon vaikuttavimpiin kohteisiin kuten Muuratsalon koetaloon, Muuramen kirkkoon ja Säynätsalon kunnantaloon, jota pidetään Alvar Aallon yhtenä merkittävimmistä töistä. Mestarin elämän värikkäisiin vaiheisiin pääset tutustumaan Alvar Aalto-museossa.

Esimerkki Alvar Aalto -lomasta:

Matka alkaa Jyväskylän satamasta. Jyväskylän satama, jossa asuntoveneet sijaitsevat, on kävelymatkan päässä Jyväskylän linja-auto ja juna-asemasta tai taksimatkan päässä Jyväskylän lentokentältä. Voit saapua paikalle myös omalla tai vuokra-autolla esimerkiksi Helsinki on alle kolmen tunnin ajomatkan päässä.

Ensimmäisenä päivänä sinulle luovutetaan Houseboat-asuntovene käyttöösi, jonka avulla pääset pakenemaan rauhan keskelle ja majoittumaan sinulle sopivassa paikassa. Ennen liikkeellelähtöä saat täyden opastuksen, kuinka asuntovenetta käytetään ja tarvittaessa auttava henkilökuntamme on vain puhelinsoiton päässä. Tarjoamme sinulle myös vinkkejä missä voit majoittautua ensimmäisenä yönä järvellä. Ohjeistuksen jälkeen on aika istahtaa alas ja levähtää sekä nauttia Alvari-kakusta kahvi- tai teekupin äärellä Jyväsjärven upeissa maisemissa.

Toisena aamuna on aika jatkaa matkaa Päijännettä pitkin Säynätsalon satamaan, joka on teidän toinen pysähdyspaikkanne. Säynätsalossa pääsette tutustumaan Säynätsalon kunnantaloon, jota pidetään Alvar Aallon yhtenä merkittävimmistä töistä. Säynätsalon kunnantalon ja saaren kierroksen jälkeen on aika suunnata takaisin Päijänteelle ja jatkaa matkaa kohti Muuratsalon eteläkärkeä. Muuratsalon eteläkärjessä voitte majoittua luonnon ja hiekkarannan äärellä.

Kolmannen päivän aamuna pääsette nauttimaan aamiaisesta asuntoveneen kannella laineiden liplatellessa veneen kylkeen ja auringon paistaessa horisontista. Aamiaisen jälkeen on aika startata moottorit ja suunnata kohti Muuramen kirkkoa ja Alvar Aallon koetaloa Muuratsalossa. Kierrosten jälkeen on aika suunnata kohti Jyväskylän satamaa. Viimeisenä yönä järvellä voitte muistella Alvar Aallon kaunista tuotantoa samalla kun nautitte järven tyyneydestä sekä luonnon rauhasta ja hiljaisuudesta.

Viimeisenä aamuna palautatte asuntoveneen Jyväskylän satamaan. Neljäntenä päivänä teillä on hyvin aikaa kiertää Alvar Aallon kohteet Jyväskylän keskustassa pyöräillä tai kävellen mobiilireitin ohjeistuksen mukaisesti.

Varaa ennakkoon kulttuurin täyteinen kesäloma ainutlaatuisella majoituksella ja Alvar Aallon kohteilla varustettanu!

Tämä paketti on saatavilla kesä-syyskuun ajan. Hinta majoitukselle on alkaen 660€. Liput koetalon kierrokselle ja Alvar Aallon museoon maksavat 24€/hlö. Kysy lisää hinnoista ja tarjoamistamme aktiviteeteistä sähköpostitse info@houseboat.fi tai puhelimitse +358 40 164 6168.

 Haluan kuulla lisää

Haluatko kokea Alvar Aallon kohteet Päijänteellä seilaten? Kerromme mielellämmi tarkemmin palvelustamme. Ota yhteyttä ja suunnitellaan seuraava lomasi yhdessä!

[grwebform url=”https://app.getresponse.com/view_webform_v2.js?u=BnY6I&webforms_id=9185102″ css=”on” center=”off” center_margin=”200″/]

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search